Wie werken hier?

  Annelies Beckers

  Mijn naam is Annelies Beckers. Ik heb een passie voor films kijken in de bioscoop en gezellig kletsen met vrienden met een kopje thee erbij. Ik help jou graag met zelfstandig dingen leren doen en het beste uit jezelf te halen.

  Tot ziens in Domijn 1 en Domijn 2 (voor de kinderen met een continue-pakket.)

    Miriam Jansen

    Mijn naam is: Miriam Jansen. Ik heb een passie voor: werken als pedagogisch medewerkster op een IKC, verre reizen maken en shoppen. Ik help jou graag met: jezelf te zijn, je groei in je ontwikkeling, plezier te hebben en het zoeken naar je eigen plekje binnen Mondomijn, zodat je altijd terug zult denken aan een geweldige tijd in Domijn 2. Tot gauw.

      Bianca Bergsma

      Hoi,
      Ik ben Bianca Bergsma. Ik ben werkzaam in Domijn 2 en met héél veel jaren ervaring met baby’s en peuters, denk ik dat ik jou heel goed en rustig kan helpen met het groot en zelfstandig worden.

        Lisette Derks

          Marjo Bijsterveld

          Sinds 2012 werk ik met gedrevenheid bij Mondomijn en maak daar deel uit van een fijn team, die met visie en passie werken aan het begeleiden van een optimale ontwikkeling van uw kind(eren). Van oorsprong ben ik een kleuterjuf en kan in domijn 2 mijn enthousiasme en ervaring goed besteden in samenwerking met mijn andere collega’s. Mondomijn betekent voor mij ook SAMEN; samen werken met collega’s, kinderen, ouders en anderen die bij Mondomijn betrokken zijn.

          Het werken met kernconcepten vind ik iedere keer weer een uitdaging om dat samen vorm te geven; ik ervaar het als een leerproces voor mezelf en de kinderen in samenwerking met ouders, die workshops geven of activiteiten mee ondersteunen. Daarnaast gaat mijn aandacht naar creatieve vakken, zoals muziek, handvaardigheid en bewegen in de vorm van dans en bewegingslessen. De voorbereide omgeving blijft dagelijks ons aandachtspunt om kinderen uit te dagen een werkje te kiezen van hun keuze, waarin ze zich spelenderwijs ontwikkelen. Zo te werken geeft mij energie, zeker als je ziet hoe kinderen  tot ontwikkeling komen op hun eigen niveau.

            Joke Tillemans

            Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

            Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

              Clarette Aanraad

              Mijn naam is: Clarette Aanraad. Ik heb een passie voor: onderwijs, fietsvakanties, lezen en United Kingdom. Ik help jou graag met: de ontwikkeling van je kind, iets te organiseren en meedenken over hoe we onderwijs nog beter kunnen maken voor onze kinderen. Tot ziens in: Domijn 2.

                Heddy Senders

                Nog iedere dag als ik kom aanrijden en in de verte ons prachtige gebouw weer zie opkomen in de ochtendnevel, krijg ik een kriebeltje in mijn buik. Ik mag weer!
                en dat is precies waar ik voor sta, ‘het mag!’ Je mag plezier hebben in je werk of in je school, je mag iets moeilijk vinden, je mag hulp vragen, je mag ergens heel goed in zijn en daar mag je ook zekers trots op zijn. Je mag dingen met me delen, je mag anders denken dan ik, maar bovenal, je mag er zijn. gewoon zoals je bent.
                daar krijg ik energie van, dat ik om mij heen kijk en medewerkers, kinderen en ouders zie die het fijn vinden ook hier te mogen zijn, zoals ze zijn. Ik ben blij dat het ons gegund is.
                Ik ben Heddy, teamleider bij Mondomijn. Ik heb met Rudi een zoon en een dochter, die ook bij Mondomijn zitten. Ik geniet enorm van mijn gezin en dan zijn de kleinste dingen voor mij de mooiste cadeautjes: samen een spelletje doen, lekker in het zonnetje in mijn tuintje met een lekker hapje erbij.

                  Kim Conrad

                  Ik ben Kim Conrad en werk sinds juli 2015 met plezier in het IKC Mondomijn! Ik kan je helpen met de zelfstandigheid van je kind. Ook met dingen meedenken en organiseren en het kind een eigen plekje vinden in de groep! Ik houd ervan om te sporten en te winkelen, en verder om met heel veel plezier elke dag met de kinderen bezig te zijn en ze te zien ontwikkelen, elke dag weer.
                  Tot ziens in domijn 2!

                    Nicole Penninx-Nijenboer

                    Ik ben Nicole Nijenboer en werk sinds 2016 bij Mondomijn. Je zult me tegen komen in Domijn 2. Ik heb een passie voor kinderen, sporten, gezelligheid met vrienden en reizen. Ik help jou graag met je eigen ontwikkeling en het helpen bij het maken van werkjes. Ik ben graag bezig met het maken van nieuwe werkje, zodat jullie daar heel fijn mee kunnen werken en natuurlijk nieuwe dingen leren.

                      Tanya Meulendijks

                      Domijn 2

                        Hulp-conciërge Corné de Bekker

                        Hallo, ik ben Corné de Bekker. Ik werk bij Mondomijn als conciërge sinds 2013 wat ik erg leuk vind. Ik heb een passie voor films, vakanties in het buitenland, honden en sinds kort doe aan bootcampen bij Marleen’s bootcamp in Brandevoort. Ik help u graag met vragen over Mondomijn. Groetjes Corné.