Wie werken hier?

  Natasha Seijkens

  Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

   

    Ina Lodewijks

    Mijn naam is Ina Lodewijks. Ik heb een passie voor leren in het algemeen maar ook bewegingsonderwijs en creativiteit vind ik erg belangrijk. Ik help jou graag met alles wat je lastig of ingewikkeld vindt. Tot ziens in Domijn 3.

      Marjoleine Romers

      Mijn naam is: Marjoleine Romers. Ik heb een passie voor: Onderwijs, wandelen, taarten maken en reizen. Ik help jou graag met: Het beste in ieder kind naar boven halen, meedenken over hoe we dit kunnen bereiken en bovenal onderwijs leuk maken voor iedereen. Tot ziens in: Domijn 3.

        Joke Tillemans

        Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

        Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

          Luuk Classens

          Mijn naam is: Luuk Classens. Ik heb een passie voor: Onderwijs, (goede) muziek, festivals, (Limburgse) carnaval, voetbal, Ierland en een goed boek. Ik help jou graag met: Ik help jou graag verder. Tot ziens in Domijn: 3

            Colette Braber

            Even voorstellen; mijn naam is Colette Braber. Ik werk in Domijn 4 daar geef ik kunst en techniek in het onderwijs maar ook tijdens de arrangementen op maandag en dinsdag.

            Mijn passie is alles wat met creativiteit te maken heeft ! Op zoek naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en me verder ontwikkelen maakt me blij. Vooral jezelf zijn en erkennen dat ieder persoon anders en uniek is en dus ook anders leert maakt dat ik me op mijn plaats voel bij Mondomijn. Graag help ik je zoeken naar jouw talenten!  Dus tot ziens in Domijn 4!!

              Linsey Netten

              Hoi,

              Mijn naam is Linsey Netten. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de PABO en mocht ik vrij snel komen vervangen op Mondomijn. Tijdens mijn studie ben ik vaak op zoek gegaan naar hoe het onderwijs beter kan en hoe je kinderen kunt laten leren op hun eigen niveau. Daar was Mondomijn. Dit is wat ik bedoelde. Ik vind het heerlijk om op maandag, dinsdag en woensdag naar mijn werk te gaan. Kinderen zijn enthousiast en leergierig. Zij hebben zelf vaak fantastische ideeën en daar kun je als leerkracht mooi op voort borduren. Op Mondomijn is er ook ruimte om samen na te denken hoe we het onderwijs nog beter kunnen maken. Ik vind het super dat ik daar mee over na mag denken. Naast mijn werk op Mondomijn vind ik het heerlijk om met mijn gezinnetje te zijn en samen leuke dingen te doen. Ook ben ik vaak te vinden bij de turnvereniging in Helmond.

                Saskia van der Weijden

                  Jeroen Swinkels

                    Elly Munsters

                      Fieke v/d Heuvel

                      Teambegeleider Domijn 3 en 4

                        Maud v/d Vin

                        Domijn 3

                          Hulp-conciërge Corné de Bekker

                          Hallo, ik ben Corné de Bekker. Ik werk bij Mondomijn als conciërge sinds 2013 wat ik erg leuk vind. Ik heb een passie voor films, vakanties in het buitenland, honden en sinds kort doe aan bootcampen bij Marleen’s bootcamp in Brandevoort. Ik help u graag met vragen over Mondomijn. Groetjes Corné.