Wie werken hier?

  Natasha Seijkens

  Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

   

    Joke Tillemans

    Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

    Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

      Colette Braber

      Even voorstellen; mijn naam is Colette Braber. Ik werk in Domijn 4 daar geef ik kunst en techniek in het onderwijs maar ook tijdens de arrangementen op maandag en dinsdag.

      Mijn passie is alles wat met creativiteit te maken heeft ! Op zoek naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en me verder ontwikkelen maakt me blij. Vooral jezelf zijn en erkennen dat ieder persoon anders en uniek is en dus ook anders leert maakt dat ik me op mijn plaats voel bij Mondomijn. Graag help ik je zoeken naar jouw talenten!  Dus tot ziens in Domijn 4!!

        Annemiek Geurts

          Marja van den Eertwegh

          Mijn naam is: Marja van den Eertwegh. Ik heb een passie voor: kinderen in ontwikkeling- onderwijs-dansen-lezen-hardlopen-spinning en Spanje! Ik help je graag met: de totale ontwikkeling van je kind, door het onderwijs aan te passen aan je kind ipv. het kind aan te passen aan het onderwijs! Tot ziens in Domijn: 4

            Helene van den Berg

            Mijn naam is Helene van den Berg.

            Ik werk op Mondomijn met heel veel plezier, sinds augustus 2012. Als ‘alwatouderejuf’ heb ik veel ervaring in het onderwijs. Maar ik ben er enorm trots op dat ik deel mag uitmaken van dit team. Een team professionals, wat samen een nieuw concept aan het ontwikkelen en onderzoeken is. Een mooi proces waar ik heel trots op ben!

            Ik geniet ervan als kinderen zich veilig voelen en als ik het vertrouwen van ze krijg om iedereen verder te helpen. Het mooiste in het kind naar boven te halen. Ieder kind in zijn eigen kracht met zijn of haar eigen talent. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden in het kunstkwartier waar ik met veel passie met mijn talent bezig ben, beeldhouwen. Ook daar probeer ik het mooiste uit de steen te halen. Een link is te leggen met het onderwijs.

            Ik help iedereen graag met al zijn of haar vragen op het gebied van kinderen, leren en opvoeding. Binnen Mondomijn heb ik de rol van aanspreekpunt als het gaat om vertrouwelijke zaken. Loop je ergens vast of heb je een vraag over waar je terecht kan, dan kom gerust langs of maak een afspraak. Behalve een luisterend oor kan ik je ook verder helpen richting medewerkers, directie of de vertrouwenspersonen van het overkoepelend bestuur.

            Binnenkort start ik ook de Babbelpatisserie. Een kindcoachgesprek, waarbij een kind samen met mij een taart maakt voor iemand en daarbij hebben we een gesprek. Leuk!

            Tot ziens in Domijn 4.

              Lieke Avezaat

                Fieke v/d Heuvel

                Teambegeleider Domijn 3 en 4

                  Maud Wevers

                    Hulp-conciërge Corné de Bekker

                    Hallo, ik ben Corné de Bekker. Ik werk bij Mondomijn als conciërge sinds 2013 wat ik erg leuk vind. Ik heb een passie voor films, vakanties in het buitenland, honden en sinds kort doe aan bootcampen bij Marleen’s bootcamp in Brandevoort. Ik help u graag met vragen over Mondomijn. Groetjes Corné.