Talentexperts

  Joke Tillemans

  Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

  Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

    Nina van Veen

    Kunstwerkplaats

      Giel Swinkels

      Sportcampus

        Colette Braber

        Mondomijnlab

        Even voorstellen; mijn naam is Colette Braber. Ik werk in Domijn 3. Daar geef ik kunst en techniek in het onderwijs. Maar je kunt me ook tijdens de arrangementen op maandag en dinsdag vinden in Domijn 3 en 4. Mijn passie is alles wat met creativiteit te maken heeft ! Op zoek naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en verder ontwikkelen:  dat maakt me blij. Vooral jezelf zijn. Erkennen dat ieder persoon anders en uniek is en dus ook anders leert maakt dat ik me op mijn plaats voel bij Mondomijn. Graag help ik je zoeken naar jouw talenten!  Dus tot ziens in Domijn 3 en 4!!

          Ruud Vonken

          Muziekatelier / gitaarles

          Hallo, mijn naam is Ruud Vonken en geef op woensdagmiddag de gitaarlessen in het Muziekatelier.
          Ik hou natuurlijk van muziek, onderwijs, veel sport en mijn gezin (vrouw, zoon, dochter en hond).
          Graag help ik jou plezier in muziek te ontdekken en beleven.
          Hartelijk welkom in het Muziekatelier.

            Dorothé Quadt

            Hallo ik ben Dorothé, ik werk als vrijwillige schoonmaakster bij Mondomijn voor een paar uurtjes in de week. Mijn jongste zoon Finn zit inmiddels op de middelbare, maar mijn twee kleinkinderen zitten nog op Mondomijn. Groetjes Dorothé.

              Lonneke Strijbos

              Orthopedagoog

              Hallo, ik ben Lonneke Strijbos, werkzaam als orthopedagoog bij Orthopedagogisch en Didactisch Centrum de Toermalijn. Wat leuk dat ik met mijn expertise een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van Mondomijn op het gebied van instructies binnen gepersonaliseerde leerplannen. Ik vind het een uitdaging om kinderen in hun kracht te zetten, zeker wanneer dat soms moeilijker verloopt vanwege leer- en/of ontwikkelingsproblemen. Als orthopedagoog houd ik me bezig met individuele hulpvragen van kinderen in het (speciaal) basisonderwijs, waarbij ik middels diagnostiek, observatie, gesprekken, etc. een profiel van sterk en zwak ontwikkelde vaardigheden in kaart breng. Vanuit de mogelijkheden van het kind werk ik samen met leerkracht en ouders om zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van een kind. Daarnaast ben ik betrokken bij de inrichting en ontwikkeling van het onderwijs op de Toermalijn met als doel het onderwijs voor àlle kinderen te verbeteren.

                Aafke Janssen

                Danshuis

                  Bart Candel

                  Muziekatelier- drum/slagwerk

                    Fleur van Gorp

                    Muziekatelier- zang

                      Fieke v/d Heuvel

                      Teambegeleider Domijn 3 en 4

                        Teun Latijnhouwers

                        Sportcampus

                          Ruben den Brok

                          Muziekatelier- piano

                            Hulp-conciërge Corné de Bekker

                            Hallo, ik ben Corné de Bekker. Ik werk bij Mondomijn als conciërge sinds 2013 wat ik erg leuk vind. Ik heb een passie voor films, vakanties in het buitenland, honden en sinds kort doe aan bootcampen bij Marleen’s bootcamp in Brandevoort. Ik help u graag met vragen over Mondomijn. Groetjes Corné.