Helene van den Berg

Mijn naam is Helene van den Berg.

Ik werk op Mondomijn met heel veel plezier, sinds augustus 2012. Als ‘alwatouderejuf’ heb ik veel ervaring in het onderwijs. Maar ik ben er enorm trots op dat ik deel mag uitmaken van dit team. Een team professionals, wat samen een nieuw concept aan het ontwikkelen en onderzoeken is. Een mooi proces waar ik heel trots op ben!

Ik geniet ervan als kinderen zich veilig voelen en als ik het vertrouwen van ze krijg om iedereen verder te helpen. Het mooiste in het kind naar boven te halen. Ieder kind in zijn eigen kracht met zijn of haar eigen talent. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden in het kunstkwartier waar ik met veel passie met mijn talent bezig ben, beeldhouwen. Ook daar probeer ik het mooiste uit de steen te halen. Een link is te leggen met het onderwijs.

Ik help iedereen graag met al zijn of haar vragen op het gebied van kinderen, leren en opvoeding. Binnen Mondomijn heb ik de rol van aanspreekpunt als het gaat om vertrouwelijke zaken. Loop je ergens vast of heb je een vraag over waar je terecht kan, dan kom gerust langs of maak een afspraak. Behalve een luisterend oor kan ik je ook verder helpen richting medewerkers, directie of de vertrouwenspersonen van het overkoepelend bestuur.

Ook werk ik in de Babbelpatisserie. Een kindcoachgesprek, waarbij een kind samen met mij een taart maakt voor iemand en daarbij hebben we een gesprek. Leuk!

Tot ziens in Domijn 4.