Wie werken hier?
Joke Tillemans

Joke Tillemans

Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

Natasha Seijkens

Natasha Seijkens

Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

Nicole Bekx

Nicole Bekx

 

Mijn naam is Nicole Bekx. Ik heb een passie voor: het jonge kind, Italië, hardlopen en mijn gezin. Ik help jou graag met de ontwikkeling van je kind en dat zowel jij als je kind zich snel thuis zullen voelen in Domijn 1.

Tot ziens in Domijn 1

Manon Slats

Manon Slats

 

Mijn naam is Manon Slats. Ik heb een passie voor: kinderen, dieren, op vakantie gaan en natuurlijk mijn gezin. Ik help jou graag met alle vragen over kinderen, knutsel ideeën en sta open voor een goed gesprek

Tot ziens in Domijn 1

Charlotte Macias-Herps

Charlotte Macias-Herps

 

Mijn naam is : Charlotte Macias Herps
Ik heb een passie voor : Spanje, reizen, mijn werk, verzamelen van mooie spulletjes. Ik help je graag met: het helpen en verzorgen van je kind om uiteindelijk zichzelf te helpen. Ook met het het inzetten van video interactie begeleiding VIB kunt u mij bereiken. Dit om interacties tussen  kind en medewerker of u als ouder zichtbaar te maken dmv video-opname.

Angelique Vrolijk

Angelique Vrolijk

Heddy Senders

Heddy Senders

 

Nog iedere dag als ik kom aanrijden en in de verte ons prachtige gebouw weer zie opkomen in de ochtendnevel, krijg ik een kriebeltje in mijn buik. Ik mag weer!
en dat is precies waar ik voor sta, ‘het mag!’ Je mag plezier hebben in je werk of in je school, je mag iets moeilijk vinden, je mag hulp vragen, je mag ergens heel goed in zijn en daar mag je ook zekers trots op zijn. Je mag dingen met me delen, je mag anders denken dan ik, maar bovenal, je mag er zijn. gewoon zoals je bent.
daar krijg ik energie van, dat ik om mij heen kijk en medewerkers, kinderen en ouders zie die het fijn vinden ook hier te mogen zijn, zoals ze zijn. Ik ben blij dat het ons gegund is.
Ik ben Heddy, teamleider bij Mondomijn. Ik heb met Rudi een zoon en een dochter, die ook bij Mondomijn zitten. Ik geniet enorm van mijn gezin en dan zijn de kleinste dingen voor mij de mooiste cadeautjes: samen een spelletje doen, lekker in het zonnetje in mijn tuintje met een lekker hapje erbij.
Nathalie Smeets

Nathalie Smeets

Manou de Jong

Manou de Jong

Corné de Bekker

Corné de Bekker

Conciërge