Wie werken hier?
Joke Tillemans

Joke Tillemans

Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

Annelies Beckers

Annelies Beckers

Mijn naam is Annelies Beckers. Ik heb een passie voor films kijken in de bioscoop en gezellig kletsen met vrienden met een kopje thee erbij. Ik help jou graag met zelfstandig dingen leren doen en het beste uit jezelf te halen.

Tot ziens in Domijn 1 en Domijn 2 (voor de kinderen met een continue-pakket.)

Miriam Jansen

Miriam Jansen

 

Mijn naam is: Miriam Jansen. Ik heb een passie voor: werken als pedagogisch medewerkster op een IKC, verre reizen maken en shoppen. Ik help jou graag met: jezelf te zijn, je groei in je ontwikkeling, plezier te hebben en het zoeken naar je eigen plekje binnen Mondomijn, zodat je altijd terug zult denken aan een geweldige tijd in Domijn 2. Tot gauw.

Bianca Bergsma

Bianca Bergsma

 Hoi,

Ik ben Bianca Bergsma. Ik ben werkzaam in Domijn 2 en met héél veel jaren ervaring met baby’s en peuters, denk ik dat ik jou heel goed en rustig kan helpen met het groot en zelfstandig worden.
Lisette Derks

Lisette Derks

Marja van den Eertwegh

Marja van den Eertwegh

 

Mijn naam is: Marja van den Eertwegh. Ik heb een passie voor: kinderen in ontwikkeling- onderwijs-dansen-lezen-hardlopen-spinning en Spanje! Ik help je graag met: de totale ontwikkeling van je kind, door het onderwijs aan te passen aan je kind ipv. het kind aan te passen aan het onderwijs!

Saskia van der Weijden

Saskia van der Weijden

Heddy Senders

Heddy Senders

 

Nog iedere dag als ik kom aanrijden en in de verte ons prachtige gebouw weer zie opkomen in de ochtendnevel, krijg ik een kriebeltje in mijn buik. Ik mag weer!
en dat is precies waar ik voor sta, ‘het mag!’ Je mag plezier hebben in je werk of in je school, je mag iets moeilijk vinden, je mag hulp vragen, je mag ergens heel goed in zijn en daar mag je ook zekers trots op zijn. Je mag dingen met me delen, je mag anders denken dan ik, maar bovenal, je mag er zijn. gewoon zoals je bent.
daar krijg ik energie van, dat ik om mij heen kijk en medewerkers, kinderen en ouders zie die het fijn vinden ook hier te mogen zijn, zoals ze zijn. Ik ben blij dat het ons gegund is.
Ik ben Heddy, teamleider bij Mondomijn. Ik heb met Rudi een zoon en een dochter, die ook bij Mondomijn zitten. Ik geniet enorm van mijn gezin en dan zijn de kleinste dingen voor mij de mooiste cadeautjes: samen een spelletje doen, lekker in het zonnetje in mijn tuintje met een lekker hapje erbij.
Elly Munsters

Elly Munsters

Kim Conrad

Kim Conrad

Nicole Penninx-Nijenboer

Nicole Penninx-Nijenboer

 

Domijn 2

Corné de Bekker

Corné de Bekker

Conciërge