Wie werken hier?
Joke Tillemans

Joke Tillemans

Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

Natasha Seijkens

Natasha Seijkens

Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

Ina Lodewijks

Ina Lodewijks

Mijn naam is Ina Lodewijks. Ik heb een passie voor leren in het algemeen maar ook bewegingsonderwijs en creativiteit vind ik erg belangrijk. Ik help jou graag met alles wat je lastig of ingewikkeld vindt. Tot ziens in Domijn 3.

Marjoleine Romers

Marjoleine Romers

Luuk Classens

Luuk Classens

Linsey Netten

Linsey Netten

Colette Braber

Colette Braber

Mondomijnlab

Even voorstellen; mijn naam is Colette Braber. Ik werk in Domijn 3. Daar geef ik kunst en techniek in het onderwijs. Maar je kunt me ook tijdens de arrangementen op maandag en dinsdag vinden in Domijn 3 en 4. Mijn passie is alles wat met creativiteit te maken heeft ! Op zoek naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en verder ontwikkelen:  dat maakt me blij. Vooral jezelf zijn. Erkennen dat ieder persoon anders en uniek is en dus ook anders leert maakt dat ik me op mijn plaats voel bij Mondomijn. Graag help ik je zoeken naar jouw talenten!  Dus tot ziens in Domijn 3 en 4!!

Jeroen Swinkels

Jeroen Swinkels

Maud vd Vin

Maud vd Vin

Fieke v/d Heuvel

Fieke v/d Heuvel

Teambegeleider Domijn 3 en 4

Tanya Meulendijks

Tanya Meulendijks

 

Domijn 3

Corné de Bekker

Corné de Bekker

Conciërge