Wie werken hier
Joke Tillemans

Joke Tillemans

Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

Natasha Seijkens

Natasha Seijkens

Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

Annemiek Geurts

Annemiek Geurts

Helene van den Berg

Helene van den Berg

Ik werk op Mondomijn met heel veel plezier, sinds augustus 2012. Als ‘alwatouderejuf’ heb ik veel ervaring in het onderwijs. Maar ik ben er enorm trots op dat ik deel mag uitmaken van dit team. Een team professionals, wat samen een nieuw concept aan het ontwikkelen en onderzoeken is. Een mooi proces waar ik heel trots op ben!

Ik geniet ervan als kinderen zich veilig voelen en als ik het vertrouwen van ze krijg om iedereen verder te helpen. Het mooiste in het kind naar boven te halen. Ieder kind in zijn eigen kracht met zijn of haar eigen talent. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden in het kunstkwartier waar ik met veel passie met mijn talent bezig ben, beeldhouwen. Ook daar probeer ik het mooiste uit de steen te halen. Een link is te leggen met het onderwijs.

Ik help iedereen graag met al zijn of haar vragen op het gebied van kinderen, leren en opvoeding. Binnen Mondomijn heb ik de rol van aanspreekpunt als het gaat om vertrouwelijke zaken. Loop je ergens vast of heb je een vraag over waar je terecht kan, dan kom gerust langs of maak een afspraak. Behalve een luisterend oor kan ik je ook verder helpen richting medewerkers, directie of de vertrouwenspersonen van het overkoepelend bestuur.

Ook werk ik in de Babbelpatisserie. Een kindcoachgesprek, waarbij een kind samen met mij een taart maakt voor iemand en daarbij hebben we een gesprek. Leuk!

Tot ziens in Domijn 4.

Lieke Avezaat

Lieke Avezaat

Fieke v/d Heuvel

Fieke v/d Heuvel

Teambegeleider Domijn 3 en 4

Maud Wevers

Maud Wevers

Domijn 4

Corné de Bekker

Corné de Bekker

Conciërge