Wie werken hier?

  Natasha Seijkens

  Mijn naam is: Natasha Seijkens Ik heb een passie voor: kinderen van jong tot oud, sport en lezen. Ik help jou graag met: het organiseren van activiteiten, vragen en ideeën over de kookstudio, maar ook hoe we het continu pakket nog leuker en beter kunnen maken voor de kinderen.

   

    Ina Lodewijks

    Mijn naam is Ina Lodewijks. Ik heb een passie voor leren in het algemeen maar ook bewegingsonderwijs en creativiteit vind ik erg belangrijk. Ik help jou graag met alles wat je lastig of ingewikkeld vindt. Tot ziens in Domijn 3.

      Marjoleine Romers

        Joke Tillemans

        Hallo ik ben Joke, directeur van Mondomijn. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel een naar ons kindcentrum of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al! Ik kom heel graag bij jullie in de Domijnen kijken, ’s ochtends zie je mij ook vaak bij de deur staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote koe. Je mag altijd een kopje thee bij mij komen drinken.

        Ik word gelukkig van in plassen springen, paardrijden door het bos, heel hard lachen, heel veel lezen, schilderen op hele grote doeken, vogels horen fluiten en nieuwe dingen bedenken. Vooral over hoe we leren beter, fijner en leuker kunnen maken, zodat je als je later youtuber of dronebouwer wordt, of al opa of oma bent, met een glimlach aan Mondomijn terugdenkt!

          Luuk Classens

            Linsey Netten

              Colette Braber

              Mondomijnlab

              Even voorstellen; mijn naam is Colette Braber. Ik werk in Domijn 3. Daar geef ik kunst en techniek in het onderwijs. Maar je kunt me ook tijdens de arrangementen op maandag en dinsdag vinden in Domijn 3 en 4. Mijn passie is alles wat met creativiteit te maken heeft ! Op zoek naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en verder ontwikkelen:  dat maakt me blij. Vooral jezelf zijn. Erkennen dat ieder persoon anders en uniek is en dus ook anders leert maakt dat ik me op mijn plaats voel bij Mondomijn. Graag help ik je zoeken naar jouw talenten!  Dus tot ziens in Domijn 3 en 4!!

                Jeroen Swinkels

                  Fieke v/d Heuvel

                  Teambegeleider Domijn 3 en 4

                    Maud v/d Vin

                    Domijn 3

                      Tanya Meulendijks

                      Domijn 3

                        Conciërge Corné de Bekker