Bezoekarrangement

BEZOEK-
ARR
ANGEMENT

Regelmatig ontvangen wij verzoeken van mensen uit het werkveld om Mondomijn te bezoeken. Wij hebben hiervoor een speciaal bezoekarrangement. Door middel van een presentatie en een rondleiding proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van Mondomijn en de ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum. Vanzelfsprekend is er ook voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Begeleiding ontwikkeling IKC

Ook voor begeleiding bij de ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum kunnen wij u een passend aanbod bieden. Voor meer informatie en overzicht van de kosten kunt u contact opnemen via info@mondomijn.nl.

Kosten

Bezoekarrangement
De kosten voor een bezoekarrangement bedragen €100,- p.p. Tijdens dit ochtendprogramma brengen we een bezoek aan de werkvloer, maken we u deelgenoot van de ontwikkeling van Mondomijn en maken we de verbinding met uw persoonlijke vragen en ambities. Voor groepen vanaf vijf personen is het mogelijk een aparte datum te plannen met een aanbod op maat. Ook het nuttigen van een lunch is bij Mondomijn mogelijk.

“Het bezoek aan Mondomijn van afgelopen vrijdag was een grote belevenis. Het heeft onze schoolleiders ogen geopend en erg geïnspireerd. Na afloop hebben we de middag gebruikt om indrukken uit te wisselen en deze vertalen naar schoolontwikkeling. Je hebt mensen weten te raken en ze in beweging gezet. Daarvoor onze grote dank.”

Inspiratiesessie
Bent u op zoek naar een inspirerend verhaal? Wij komen graag als gastspreker, workshopleider etc.
De kosten hiervoor bedragen:
workshopleider 1,5 uur, beschikbaar halve dag 600,=
gastspreker tot 250 personen: 1200,=

Studenten/ opleiding
De studenten die deel hebben genomen aan de workshop “Hoe onderwijs echt anders kan” op Hogeschool de Kempel, kunnen op bovenstaande data gratis deelnemen aan het bezoekarrangement. Op hogescholen, lerarenopleidingen rondom Mondomijn verzorgen we graag gastlessen, hiervoor brengen we alleen onkosten in rekening.

Het afgelopen jaar hebben we meer dan 370 aanvragen ontvangen! Geweldig om te zien hoeveel beweging en ontwikkeling er in Nederland gaande is!U begrijpt dat we, ondanks dat we 2 a 3 bezoeken per week plannen, hierdoor te maken hebben met wachtlijsten om Mondomijn te bezoeken. We hopen op uw begrip hiervoor. We doen ons best om ook op andere manieren de kennis van Mondomijn te delen. Op dit moment breiden wij voortdurend ‘documenten om te delen’ uit en zijn we aan het onderzoeken of we een interactieve rondleiding kunnen maken die antwoord geeft op veel gestelde vragen. Wordt vervolgd!