Balletstudio

balletstudio

Voorstellen

Mijn naam is Sandra Wijers. Dansen is mijn passie en ik hoop mijn liefde voor dans hier in Brandevoort door te kunnen geven aan alle kinderen die dansen ook helemaal geweldig vinden. Tijdens mijn lessen staat het plezier hebben in muziek en dans centraal; ik streef er naar om elk kind te laten schitteren! Op deze manier maken kinderen op een ongedwongen manier kennis met ballet en verschillende facetten van dans en kunnen ze ontdekken wat dit voor hen betekent.

Lesaanbod

Peuterballet, kleuterballet, kinderballet

Dansen verbindt, is leuk en fijn om te doen! Er wordt in een enthousiaste en gemoedelijke sfeer lesgegeven in kleine groepen (max. 10 kinderen) waarbij aandacht voor elk kind centraal staat. Door de systematische opbouw en de verschillende aspecten die in de lessen centraal staan kan elk kind zijn of haar passie voor dans uiten en een gevoel van zelfvertrouwen ontwikkelen.

Er is veel keuze in het lesaanbod. Voor meer informatie over het lesaanbod, lesrooster, inschrijving, contributie, etc. verwijs ik naar de website www.balletstudiobrandevoort.nl. Tevens kunt u voor vragen contact opnemen via het telefoonnummer 06-81081300 of via email (balletstudiobrandevoort@gmail.com).

Ik hoop nog vele kinderen in de lessen te mogen begroeten!